4. Cicle reproductiu

 

L’Aichivirus es reprodueix de manera inusual. Aquest virus presenta un cilce lític, i l’entrada a la cèl·lula es produeix per un procés d’endocitosi. La càpside pateix un canvi estructural i crea una obertura a de la membrana endosomal de l’hoste a través del qual l’ARN genòmic viral penetra al citoplasma de la cèl·lula hoste.

A continuació, la proteïna VPG (pertanyent a l’ARN viral) es tradueix en una poliproteína, una gran proteïna que pot escindir-se en diverses proteïnes de menor importància amb diversos papers biològics. Després d’aquest procés es produieix la replicació. Es crea un genoma d’ARN de doble cadena a partir del ssRNA (+).

Aleshores, el genoma d’ARN de doble cadena es transcriu proporcionant ARNm. Aquest ARNm es creu que es posa a una procàpside, que és una coberta proteïca que no té genoma viral.

Es necessita proteïna L del virus per a la replicació de l’ARN viral. S’han realitzat investigacions sobre la importància de la proteïna L, i ha resultat ser que és important per a la replicació de l’ARN viral i l’encapsidació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 6 ?